top of page
doktor-tablet.jpg

Toegangscontrole in de zorg

Optimale veiligheid, flexibiliteit en eenvoudige te beheren toegangscontrole wordt ook binnen de zorgsector steeds belangrijker. Zo moet de hoofdingang van een ziekenhuis of zorginstelling in staat zijn om veelvuldig verkeer te verwerken en een vluchtuitgang bieden tijdens een noodsituatie (ook voor minder validen). Het inzichtelijk hebben van wie wanneer toegang heeft tot bepaalde locaties is cruciaal. Er moet duidelijk in kaart kunnen worden gebracht wie toegang heeft tot welke ruimte. 

Met onze oplossingen voor toegangscontrole kun je online en realtime toegang verlenen en aanpassen op gebruikersniveau.

NextXS oplossing voor toegangscontrole in de zorg

NextXS werkt op basis van NFC en Bluetooth waardoor sloten door middel van een smartphone te openen zijn, daarnaast is het mogelijk om kaarten en tags (digitale sleutels) op basis van NFC te gebruiken. Bepaal zelf wie, waar en wanneer ergens toegang heeft. Verloren digitale sleutels zijn makkelijk te blokkeren en toegangsrechten zijn altijd te wijzigen. Met de meeste door NextXS aangeboden hardware blijft de huidige traditionele sluitcilinder actief in het geval van calamiteiten.

Onze partners in de zorg

 

​Binnen NextXS hebben we verschillende partners bij elkaar gebracht om de zorg op de best mogelijke manier te bedienen.

 

Wij verzorgen toegangscontrole met koppelingen van meerdere oplossingen in één managementomgeving. 

Logo_Charite.svg.png

Referenties in de zorg 

Het grootste EU Universiteits- ziekenhuis Charite Berlijn werkt met onze producten. Zij hebben 3000 elektronische sluitsystemen tbv deuren, (archief)meubels, personeels lockers actief.

Interesse in onze toegangscontrole voor de zorgsector?

MAAK DAN NU EEN AFSPRAAK
bottom of page