top of page

Samenwerking NextXS & 20face

NextXS en 20face slaan de handen ineen als het gaat om leveren van state of the art en innovatieve oplossingen voor toegangscontrole.


NextXS levert betrouwbare en schaalbare software oplossingen voor toegangscontrole. Met behulp van elektronische online en offline sloten, cloud installaties, smartphones en tablets maken zij digitale toegang mogelijk. De systemen van NextXS zijn eenvoudig te koppelen aan verschillende bronsystemen door middel van de open API. Op het kantoor in Amsterdam werken ze met het team, gespecialiseerd in IoT en data security, aan nieuwe features en productontwikkeling.


Het Nederlandse 20face levert Privacy Proof Gezichtsherkenning voor toegangscontrole oplossingen. Door de gepatenteerde techniek zijn gebruikers in staat om met gebruik van het gezicht een (bedrijfs-) pand, stadion of event te bezoeken. De gebruiker bepaalt of hij/zij het gezicht wil gebruiken voor toegang.

D.m.v. de unieke userportal wordt bepaald of er herkenning plaatsvindt. De gebruiker kan het profiel te allen tijde zelf aanpassen/verwijderen, m.a.w. de gebruiker is in control!

20face is actief in de segmenten Vastgoed, R&D Labs, Hospitality/Events, Logistiek en Heathcare.bottom of page