top of page

Over ons

 

NextXS is een jong bedrijf gespecialiseerd in unieke online toegangscontrole voor kleine tot middelgrote bedrijven. Wij bieden verschillende producten aan die gebruikt kunnen worden in samenwerking met onze toegangscontrole software; zoals elektronische deurkrukken, elektronische sluitcilinders, of onze controller die werkt met ieder elektronisch slot. Met onze cloud software kun je de toegang voor medewerkers en bezoekers van kantoren, (zorg) instellingen en gebouwen beheren. Onze app, die gebruik maakt van BLE (Bluetooth Low Energy) en NFC (Near-field communication) opent volledig veilig alle deuren. Je hebt geen sleutels meer nodig!

 

Op ons kantoor in Amsterdam werken we met ons team, gespecialiseerd in IoT en toegangscontrole, aan nieuwe features en productontwikkeling. Samen met onze toonaangevende partners bieden wij een volledig aanbod aan producten en diensten voor de ideale toegangscontrole.

Naast toegangscontrole voor cafés, restaurants, kantoren, bedrijfspanden etc. bieden we ook een volledige oplossing voor de zorgindustrie. Ons medisch alarm systeem is gekoppeld aan onze toegangscontrole en zorgt ervoor dat de juiste zorgmeldingen bij de juiste persoon terecht komen.

team.jpeg
bottom of page