top of page

DE SMART KEY OPLOSSING VOOR JOUW BEDRIJF

Met de NextXS oplossingen beheer je, ook jouw bestaande sloten, digitaal in de gratis mobiele app.
Wij bieden toegangscontrole voor ieder MKB bedrijf. 

gifmaker.gif
Image by Shridhar Gupta

Voor wie?

Heb jij een café, winkel, kantoor, (zorg) instelling, bedrijfspand of een locatie waar meerdere mensen toegang tot hebben? 

Dan zijn wij de ideale match voor jou. Met onze oplossingen kun je snel, gemakkelijk, veilig en op afstand toegang verlenen aan bijvoorbeeld je personeel, de schoonmakers, leveranciers en bezoekers .

Voor wie

Wij maken jouw bedrijf smart.

Cafe

Cafe of Restaurant

Heb je een cafe of een restaurant waar dagelijks leveranciers komen en veel personeel naar binnen en buiten gaat.

Wij hebben wij de juiste oplossing voor jou. Nooit meer wachten op de aflevering van je bestelling maar geef je leverancier een smart key tot jouw zaak. Je kunt ook eenvoudig smart keys afgeven aan nieuw personeel en intrekken van vertrekkend personeel.

Flex Kantoren

Kantoren waar flexibele werkplekken verhuurd worden hebben te maken met veel verschillende mensen die op verschillende tijden gebruik maken van de faciliteiten.

Je kunt jouw werkplekken nog flexibelere maken door onbeheerd toegang te verlenen aan jouw huurders. In onze XS-Control kun je ten all tijden smart keys aanmaken met verschillende toegangsrechten.

Image by CoWomen
Image by Korie Cull

Bedrijfspand of winkel

Heb je een klein bedrijf of winkel waar dagelijks leveranciers komen en veel personeel naar binnen en buiten gaat.

Wij hebben wij de juiste oplossing voor jou. Nooit meer wachten op de aflevering van je bestelling maar geef je leverancier een smart key tot jouw zaak. Je kunt ook eenvoudig smart keys afgeven aan nieuw personeel en intrekken van vertrekkend personeel.

Zorginstellingen 

Zorginstellingen hebben te maken met veel mensen die op verschillende tijden gebruik maken van de faciliteiten. Onze toegangscontrole kan tijdelijke smart keys aanmaken die automatisch verlopen. 

Meer weten?

Hospital Employees
Modern Gym

Sportvereniging

Beheer jij de sportfaciliteiten waar dagelijks leden komen en veel mensen naar binnen en buiten gaan. Wij hebben wij de juiste oplossing voor jou. Eenvoudig smart keys afgeven aan nieuw leden en intrekken van vertrekkende leden. Ook is het mogelijk om automatisch jouw leden beheersysteem te koppelen met onze oplossingen.

Wij maken toegangscontrole makkelijk.

Hoe werkt het
Image by bantersnaps

Hoe werkt het?

In je eigen cloud omgeving (XS-Control) regelt je in een paar klikken wie er waar naar binnen mag en heb je altijd volledige controle én inzicht.

 

Met de gebruiksvriendelijke app (beschikbaar voor Android en iOS) kunnen deuren geopend worden. 

De NextXS producten zijn eenvoudig te monteren op alle gangbare deuren zonder breek- en sloopwerk en werken met Bluetooth en NFC.

Image by Zaur Giyasov

Onze producten

Wij bieden verschillende producten aan die gebruikt kunnen worden in samenwerking met onze toegangscontrole software. Wij bieden elektronische deurkrukken, elektronische sluitcilinders, of onze controller die werkt met ieder elektronisch slot. 

Zie hieronder ons hele assortiment.

Producten

XS-Handle

CX6172_Türdrücker_Rundrosette.png

Of het nu gaat om binnendeuren, verdiepingsdeuren of verbindings de XS-Handle is eenvoudig te monteren op alle gangbare deuren.

 

Ideaal voor MKB bedrijven zoals cafés, restaurants, flex kantoren, bedrijfspanden, winkels of ook in zorginstellingen.

 

>> meer details

 

XS-Cylinder

CX6122_großer_M-Knauf_seitlich.png

Onze XS-Cylinder is eenvoudig te installeren en te bedienen. De XS-Cylinder kan worden geïntegreerd in een bestaand slot.

Een breed assortiment van cilinderlengtes en verschillende productvarianten zijn voor deze reeks beschikbaar. 

 

>> meer details

XS-Reader

CX6134_Wandleser Outdoor_schräg.png

Onze XS-Reader kan worden gebruikt om elektrische deuropeners, liften of elektrische deur- en poort aandrijvingen te activeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 
>> meer details

XS-Controller

XS-controller.png

De XS-Controller kan geplaatst worden in elke mechanische of elektronische deur. Je hoeft je slot niet te vervangen. Als je de XS-Controller installeert kun je via het XS-Control dashboard en de XS-Keychain app de toegang regelen.

 

>> meer details

XS-lane

XS-lane.jpeg

De XS-Lane is een gebruiksvriendelijk toegangspoortje dat tweerichtings verkeer moeiteloos beheert dankzij een slimme, intuïtieve technologie die iedere bezoeker snel en soepel naar zijn bestemming begeleidt. 

XS-locker

CX6711_in-Schwenkhebel.png

Met de XS-Locker kan je je meubels integreren in jouw smart key systeem en de toegang elektronische regelen.

de XS-Locker kan bijvoorbeeld geïnstalleerd worden op kasten, postbussen, kluisjes en laden.

Wij werken samen met de beste partners

Voor een volledig aanbod werken wij samen met o.a. deze toonaangevende partners.

Vragen? Wij helpen graag!

bottom of page